Twitch Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Teraz mi to nie leży... wcześniej był super kontrast miedzy kolorami Cytuj
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Co mi z tego kontrastu skoro zielony kolor był do niczego? Powinien być Olive Drab. Cytuj
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Po washu i lakierze błyszczącym przyszedł czas na oznaczenia. Niestety trzech kalkomanii nie ma - rozpadły się po wyjęciu z wody. Cytuj
Kami Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Wow, tempo imponujące, o efektach już nie wspominam Pozdrawiam Kamil Cytuj
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Kurzenie dolnych części pojazdu. Cytuj
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Jest bajer. Nie zapomnij tylko o gwiazdce na górze wieży. Cytuj
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki ale wiezy narazie nie moge ruszyć bo brakuje jej dwóch kalkomanii. :/ Cytuj
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki. :-> Niestety więcej już nie ruszę do przodu z modelem bo nie mam tych 3 kalkomanii. :( Zrobiłem fotki, bardzo słabe. Światło żarowe trochę zażółca. Nie mogę uchwycić kurzenia pojazdu na fotogramach, może jutro mi się poszczęści. Cytuj
Konrad C Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 Pewnie Was zanudzam ale czekam na brakujące kalkomanie i wznowie pracę, w tym miejscu bardzo dziękuje koledze "Vis13". Lepsze fotki. Cytuj
Konrad C Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 Wanna dostała satynę Vallejo i brakuje jej tylko kalkomanii oraz gąsienic. Cytuj
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Ta satyna wygląda bardziej jak mat, mało się błyszczy no chyba że było takie zamierzenie. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Rafał wyglada jak pólmat Konrad o jakich kalkach piszesz ?pytam bo prace przy wannie troche zaawansowane .... Cytuj
Konrad C Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 Na wannie brakuje jednego numeru na tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi