Mark666 Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Prace ładne, klatka fajna, kolor na kabinie też ładnie wyszedł. Ale dlaczego będziesz kibicował Czechom? A nasi? Dlatego że mam już dość bylejakości , wszystkiego na słowo honoru, a może się uda. Obok Grecji to drużyna która nie wygrała żadnego meczu w grupie. Jakby Rosjanom chciało się grać to i tego remisu by nie było. Ta kopanina w środku boiska jest już męcząca. To jest jak odrabianie lekcji. Czesi grają konsekwentnie, mają jakiś plan gry. A poza tym lepiej zaoszczędzić wstydu w meczu z Niemcami czy Portugalią . Ale to moje subiektywna zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Prace ładne, klatka fajna, kolor na kabinie też ładnie wyszedł. Ale dlaczego będziesz kibicował Czechom? A nasi? Dlatego że mam już dość bylejakości , wszystkiego na słowo honoru, a może się uda. Obok Grecji to drużyna która nie wygrała żadnego meczu w grupie. Jakby Rosjanom chciało się grać to i tego remisu by nie było. Ta kopanina w środku boiska jest już męcząca. To jest jak odrabianie lekcji. Czesi grają konsekwentnie, mają jakiś plan gry. A poza tym lepiej zaoszczędzić wstydu w meczu z Niemcami czy Portugalią . Ale to moje subiektywna zdanie. Oj, oj... Coraz mniej tych Patriotów... Podyskutowałbym, ale tutaj chyba nie wypada. Ja mam taką zasadę, że jak gra Polska to nie trzeba liczyć na wielki futbol, ale wielkie emocje, bo ważny jest przede wszystkim WYNIK. A mecz z Rosją był najciekawszy jak dotąd na Całym EURO. EDIT. Dobra, OK, może Anglia Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Prace ładne, klatka fajna, kolor na kabinie też ładnie wyszedł. Ale dlaczego będziesz kibicował Czechom? A nasi? Dlatego że mam już dość bylejakości , wszystkiego na słowo honoru, a może się uda. Obok Grecji to drużyna która nie wygrała żadnego meczu w grupie. Jakby Rosjanom chciało się grać to i tego remisu by nie było. Ta kopanina w środku boiska jest już męcząca. To jest jak odrabianie lekcji. Czesi grają konsekwentnie, mają jakiś plan gry. A poza tym lepiej zaoszczędzić wstydu w meczu z Niemcami czy Portugalią . Ale to moje subiektywna zdanie. Oj, oj... Coraz mniej tych Patriotów... Podyskutowałbym, ale tutaj chyba nie wypada. Ja mam taką zasadę, że jak gra Polska to nie trzeba liczyć na wielki futbol, ale wielkie emocje, bo ważny jest przede wszystkim WYNIK. A mecz z Rosją był najciekawszy jak dotąd na Całym EURO. EDIT. Dobra, OK, może Anglia Szwecja A nie Ukraina - Szwecja ? Ktoś kiedyś powiedział : " chciałem być patriotą a zostałem .......ą . Dobra koniec, wszak najważniejsze są tutaj modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Każdy ma swoje zdanie i swoje typy, I trzeba je szanować zwłaszcza że trochę racji masz. Ale koniec off top. Jak zrobiłeś paski na reflektorach? Zastanawiałem się czy maskowałeś, czy to jakaś taśma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Każdy ma swoje zdanie i swoje typy, I trzeba je szanować zwłaszcza że trochę racji masz. Ale koniec off top.Jak zrobiłeś paski na reflektorach? Zastanawiałem się czy maskowałeś, czy to jakaś taśma? Gotowa kalka. Taki myk stosuje się po to aby jak najmniej szkła po rozbiciu spadło na tor, szosę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 To ma być drewno? Na drzwiach rajdówki//wyścigówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Blaszka doszła , fotel wreszcie gotowy klatka z kabiną też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wyścigówka pełną parą, Deska pierwsza klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wyścigówka pełną parą, Deska pierwsza klasa . Wielkie dzięki, cieszę się że się podoba. Jutro prawdopodobnie już skończę a teraz trzeba się przygotować na mecz ĆZESKY dotoho!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Co Ty tak za tymi czechami? Portugalia ich zmiecie w drobny pył, ja kibicuje Angolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Co Ty tak za tymi czechami? Portugalia ich zmiecie w drobny pył, ja kibicuje Angolom [/quot A dlaczego nie ? Jak widać nie zmiotła Czechów w pył. A ta ich " gwiazda" ten pedał na żel mocno przeterminowany zaczyna być. Nazwy narodowości to się pisze z dużych liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Przez tą Twoja dechę naszła mnie ochota, żeby waloryzować swoją w Lambo. Kokpit wygląda rewelacyjnie. Zegary, kabelki, pasy i inne pierdoły walą mocno z półobrotu;] Widzę, że wybrałeś wersję z "wąsem na przedzie" czyli zderzak zostaje:D Odliczam do galerii. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Przez tą Twoja dechę naszła mnie ochota, żeby waloryzować swoją w Lambo. Kokpit wygląda rewelacyjnie. Zegary, kabelki, pasy i inne pierdoły walą mocno z półobrotu;] Widzę, że wybrałeś wersję z "wąsem na przedzie" czyli zderzak zostaje:D Odliczam do galerii. pzdr. Może jutro . Szkoda że nie mieszkam w pobliżu Silverstone Dzięki Martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 FINAŁ Jakaś galeria pojawi się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Ciągle się dziwię, że to już, jak bym Ciebie nie znał. Ciekawe cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi