Darthradi Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Ok, model nareszcie do mnie dotarl po tygodniu oczekiwania. Wyglada calkiem przyzwoicie, wypraski ladne linie podzialu dosc delikatne ogolnie OK choc zapewne drozsze modele bylyby lepsze. Kalki po blizszym rzucie okiem ladne ale wygladaja na grube, no ale zobaczymy zaopatrzylem sie Micro SOL zmiekczacz do kalek bo po plynie z revella opadly mie rece brudzi kalki i tyle zadnego efektu nie daje. Postaram sie zamieszczac zdjecia szybko jak to mozliwe no ale zobaczmy jak bedzie z czasem:). Dzisiaj tylko zdjecia pudelka i wyprasek, trzymajcie kciuki:) created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Ok zaczalem dlubac dzis bo wolne mam:) Kilka fotek ponizej, dodalem troche detali do wnetrza kabiny, takie jak nitowanie podlogi i pasy na fotelu. Pasy zrobione sa z cieniutkiej miedzianej blaszki i calosc teraz schnie i moze pomaluje to jutro. Na podlodze dodalem pedaly steru kierunku zeby byly bardziej widoczne ale godzine pozniej jednak je wywalilem bo jakos mi nie pasowalo. Jak widac laczenie skrzydel z kadlubem prawie ok, trzeba bedzie odrobine szpachli i podszlifowac delikatnie kadlub przed doklejeniem skrzydel. Widoczna szpara pomiedzy klapami a kadlubem, pomysle jak tego sie pzbyc pozniej;) created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Zaczyna się nieźle. Pomysł na pasy z miedzianej blaszki mi się podoba, spróbuj może tylko zmniejszyć średnicę sprzączek, bo te są dość duże, i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Zaczyna się nieźle. Pomysł na pasy z miedzianej blaszki mi się podoba, spróbuj może tylko zmniejszyć średnicę sprzączek, bo te są dość duże, i będzie git no cóz sprzaczki maja i tak ok 1.5mm bylo ciezko z nimi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Może weź drut z kabla elektrycznego. Bez problemu z przeciętnego wydłubiesz sprzączkę o średnicy 0,1 lub 0,2 mm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Może weź drut z kabla elektrycznego. Bez problemu z przeciętnego wydłubiesz sprzączkę o średnicy 0,1 lub 0,2 mm ;) Hmm wart spróbowac, no nic poprawie te klamry wiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2012 Ok a wiec nowy update fote, sorry ze troche pozno ale jakos nie mialem czasu wrzucic fotek. Jak widac idzie niezle, samolocik juz po preshadeingu i warstwa niebieskiego kamo na spodzie polozona. teraz czekam az wyschnie i jutro machne go Sand Stone Humbrola. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 No to popatrzym i poczekam na efekt końcowy. Model stary, z błedami ale mnie to nie przeszkadzało przetestować farby Xtracolor i dobrze się przy tym BAWIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi