James Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Oto kolejne moje wypociny. Model firmy Arii, we wnętrzu bardzo ubogi, aż kusiło mnie, żeby dodać to i owo, ale z racji, iż miałem mało czasu, stwierdziłem, że lepiej tak niż ma przeleżeć kilka miesięcy w szafie, zatem ograniczyłem się tylko do igieł zamiast plasticzanych luf i nawierceniu działka. Model klei się sam, zero szpachli, delikatne linie podziału, zatem jeśli ktoś będzie miał okazję tanio kupić polecam. Trochę pracy własnej i wnętrze ożyje, a w porównaniu z Tamką czy Hasą to cenowo różnica jak między niebem a ziemią. Miłego oglądania Pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Witam Całkiem przyjemnie wykonany i miły dla oka model. Jedyne czego można by się uczepić to miejscami niedolegające do kadłuba oszklenie i trochę zbyt mocno połyskująca powierzchnia. Poza tym całkiem ok Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Ładną linię miały Dinahy, nie macie skojarzeń ze stylem typu nasz Wilk czy Lampart? Model ładny - może następny z jakimś detalowym spojrzeniem do wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi