dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Witam przedstawiam, model AFV 1:35, figurki Tamka, Szarik Legeng. Miał to być pojazd na początku z wnętrzem itp, ale Koleje Losu zdecydowały że wyszła Taka wariacja modelarska Gąski mogą dziwnie wyglądać, że nie przylegają idealnie, ale są z gumy :( Model przedstawia Rudego 102 z załogą i Psiakiem. Taka Wariacja wykonana Ku pamięci tegoż Filmu W przyszłości będzie jeszcze Tabliczka wygrawerowana. Zapraszam do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 pomysł, pomysł, pomysł - fajnie prosto to uchwyciłeś - szacun na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ciekawy pomysł z kolorystyką Jedynie a osobiście dałbym jednak numer na wieży oraz napis RUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dzięki za opinie. Napisu nie chcę dawać, bo to ma być coś w stylu "Pomnika" Będzie za to ładna Tabliczka wygrawerowana, z odpowiednim podpisem. Tylko jeszcze nie wiem jakim :( Może jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Jak to było? Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Fajny pomysł i wykonanie bardzo mi sie podoba. Mógłbyś zrobić jakąś podstawkę w formie pomnika takiego lekko uwalonego i by ktoś stał i sie przyglądał...ach za bardzo mnie fantazja poniosła i jeszcze raz gratuluje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 A ja jeszcze raz dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Pomysł fany ale ja na twoim miejscu wyrzucił bym tą linę i zapasowe ogniwa bo to przecież pomnik. Trochę wali po oczach ten złoty i odcinająca się od niego srebrna załoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Właśnie taka była moja Koncepcja by był jak najbardziej szczegółowy:) Jak zamrożony. To nie jest złoty kolor, ale jakiś tam Miedziany ModelMastera, nr nie podam bo się starł. A że wali po oczach to super, o To mi właśnie chodziło Chciałbym podkreślić bo może tego nie rozumieją co niektórzy (z mojej winy) , że nie chodziło mi o wykonanie Pomnika, który mógłby gdzieś tam stać w prawdziwym świecie, bo zrobiłbym to zupełnie inaczej. ze śladami "czasu" itp itd. To co wykonałem To "Pomnik" sam w sobie taka wariacja Modelarska dla "szacunku" Załogi Rudego. Model ma się po prostu ładnie prezentować w Gablocie i Tyle, i takie było założenie od samego początku budowy. Tak więc proszę się nie doszukiwać rzeczy że prawdziwy pomnik wyglądał by inaczej itp. To tak dla jasności sprawy nawet nie wiem czy się dobrze wysłowiłem Pozdrawiam odwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi