MrBat Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Witam, tak się bawię z figurkami, coby się je w końcu malować nauczyć. Chciałbym się zapytać, czy się Wam ten pan z dragonowego zestawu pt. "Ramcke Brigade" poniżej podoba na obecny stan prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 W porównaniu z Twoim Pz II z Tamii postęp jak cholera:) Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Hehe, dzięki! Jednak o ile mundurki już mi idą całkiem nieźle o tyle malowanie łapek i buziuchny wciąż mi nie wychodzi. Staram się robić wedle różnych przepisów o malowaniu mordek olejami, ale ciągle efekty są mizerne. Zawsze jak pomaluję twarz sieną to ścieranie farby pędzlem mi nie wychodzi - bo albo powstają ślady po pędzlu, albo farba zostaje roztarta równomierną warstwą, albo rozjaśnienia wychodzą zbyt ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 a ten mundurek to z plastiku czy go szyłeś ??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 a ten mundurek to z plastiku czy go szyłeś ??;) Wydziergał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi