Majek Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 A teraz badz tak laskaw i przeczytaj swojego posta jeszcze raz. Nastepnie klikniej w przycisk zmien i powstawiaj znaki interpunkcyjne, bo nie da sie czytac tego co napisales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 jak znajdę plany modelu to ci podeśle, tylko ja mam plany modelu 1:72 z firmy master craft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Dario, jesli dobrze zrozumialem to chcesz znalezc takie plany, ktore beda pokrywaly sie z modelem? Jesli tak, to zadaj sobie pytanie czy plany z SP sa dobre. Czy Hasegawa, Tamiya itd uzywa dobrych planow do opracowywania modeli? Jesli te niedokladnosci z tylu, za kabina nie sa takie straszne to chyba nie warto sie denerwowac. Chetnie poslucham wypowiedzi modelarzy na temat ICM bo ja, dotad ogladalem te modele tylko w pudelkach. Wygladaly niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Jęli chodzi o ICM to ja niedługo będe się mógł wypowiedzieć. Kupiłem kiedyś Spita Z ICM i będe chciał go zmajstrować..A jeżeli chodi o plany bf-109 to luknij sobie do tematu "Projekt grupowy me-109" w samoloty, śmigłowce gdzieś to było na trzeciej stronie czy na drugiej stronie..pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi