adweb87 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Witam, pora na galerię. Oto wyniki pracy. Zapraszam do oglądania także krótkiego filmu. 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) Film ---> http://www.youtube.com/watch?v=yL6a5y8xV3U&feature=youtu.be Wątek warsztatowy ---> www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=32317 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Generalnie podoba mi się efekt twojej pracy. Figurki nie są może super, ale wielu ma z nimi problemy (ja też). Można było cos jeszce na stole postawić bo jakiś pusty jest np. butelkę z wodą, jakies papiery, może pistolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Oooo... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Fajny ,fajnie wygląda ten kubel tak lekko zapadnięty w teren ogólnie kompozycja zgrabna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Figurki mają trochę za duże oczu, ale wiem, że to jedna z trudniejszych rzeczy w malowaniu figurek. Poza tym jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Fajne, fajne... Tylko zdjęcia jakieś takie... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Ogólnie scenka sympatyczna... tylko przez swoją artystyczną chęć poprawienia fotek wszystko schrzaniłeś. Po pierwsze i najważniejsze nie da się ocenić pracy modelarza... zdjęcia są za małe i przekombinowane Po drugie to było wiele rad udzielanych w twoim warsztacie i nie wykorzystałeś ich wszystkich a były bardzo pomocne np. dodanie jakichś rzeczy na stół jak poczytasz sobie warsztat to sam napisałeś że dodasz na stół karabin... to nie był piknik tylko wojna Po trzecie (ale to jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgodzić) nadal nie leży mi to składowisko beczek i kanistrów już widzę jak na pierwszy ogień leci tam granat a radiotelegrafista nawet nie ma czym się bronić... i to nie jest dopisywanie sobie scenariusza tylko jak na mój gust logika. No i jeszcze jedno... miałem ten zestaw i bardzo banalnym sposobem dorobiłem okablowanie ze słuchawek do radiostacji (moje doświadczenie modelarskie było znikome) a uwierz mi daje to bardzo dużo do efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi