K_Mazur Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 O to mój najnowszy wypierdek nie jest on najładniejszy ale dopiero nabieram w prawy, co tu dużo pisać model chyba wszystkim znany. Dojdzie jeszcze figurka. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=33825 created by picasa2html.com Cytuj
Moses Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Kacper całkiem fanie, ale olałeś sobie szczegóły, takie jak na przykład szpary w dnach kanistra, źle przyklejona rączka w kanistrze itp detale. Cytuj
dr.Watson Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Zgadzam się z przedmówcą, dno kanistra od razu rzuciło mi się w oczy. Trochę niestety razi. A tak pozytywnie, to ładny model, dużo wyciągnąłeś z tego Autka Cytuj
K_Mazur Napisano 21 Lipca 2012 Autor Napisano 21 Lipca 2012 Chłopaki te kanistry były robione już na "odwal sie" chciałem koniecznie zrobić dzis galerie bo po 2 w nocy jade na polskie morze więc chciałem mieć to z głowy, została mi jeszcze figurka do zrobienia, obiecuje że jak przyjade to poprawie i wrzucę foty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi