K_Mazur Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 O to mój najnowszy wypierdek nie jest on najładniejszy ale dopiero nabieram w prawy, co tu dużo pisać model chyba wszystkim znany. Dojdzie jeszcze figurka. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=33825 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Kacper całkiem fanie, ale olałeś sobie szczegóły, takie jak na przykład szpary w dnach kanistra, źle przyklejona rączka w kanistrze itp detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Zgadzam się z przedmówcą, dno kanistra od razu rzuciło mi się w oczy. Trochę niestety razi. A tak pozytywnie, to ładny model, dużo wyciągnąłeś z tego Autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Chłopaki te kanistry były robione już na "odwal sie" chciałem koniecznie zrobić dzis galerie bo po 2 w nocy jade na polskie morze więc chciałem mieć to z głowy, została mi jeszcze figurka do zrobienia, obiecuje że jak przyjade to poprawie i wrzucę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi