star200 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Na prędce dla koleżanki złożyłem Z3 (uwielbia je) tylko niestety zdjęcia na prędce też były robione i z tego względu niestety w tle jest Daf i WS ale chyba niebędą przeszkadzać w oglądaniu (dałem je dla porównania wielkości) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 model całkiem ładny , ale na masce z przodu widac sporo kurzu albo grudek ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 ale na masce z przodu widac sporo kurzu albo grudek ?? To raczej sprawa lakieru położonego może z pośpiechu Ale model ładniutki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star200 Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Bezbarwny troche się że tak powiem "zgroszkował"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 I pozwolę sobie zauważyć, że obok lewej lampy z przodu wyciekł klej:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Na prędce dla koleżanki złożyłem Z3... Tak, różne są powody sklejania modeli Model zapewne fajny ale powinieneś zrobić odrębną sesję przy lepszym świetle i więcej fotek makro. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Zgadam się z elefantesem, zrób osobną sesję dla BMW bo tu jest więcej trucków niż osobówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Napisze najpierw czego mi brakuje. -polerki -washa grilla -ramki przedniej szyby -bocznych migaczy To chyba twój pierwszy civil, ale robisz trucki i według mnei marnie ci to bmw wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts