neptun1939 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Daj lepsze zdjęcia, bo z tych tródno cokolwiek wywnioskować... Osłona ma być bardziej w tyle. Nie patrz na instrukcję, tylko na zdjęcia zachowanych dział bądź zdjęcia z epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polee Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Jutro postaram się dać więcej zdjęć. Raz przy dobrym świetle wyjdzie zdjęcie dobre raz nie ciężko to ustawić ;) A teraz właśnie przystępuje do dokończenia figurek i washa armat. Tak więc nie wiem co z tą pak 40 zrobić ? Czy to będzie aż tak razić w oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polee Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2013 Prace ruszyły tak bardzo że wczoraj spędziłem prawie cały dzień przy modelach. I są już prawie skończone, wysycha lakier matowy. Pozostało jeszcze tylko brudzenie pigmentami. Więc jak wszystko to ukończę postaram się dać zdjęcia na forum. A w między czasie robię już przygotowania pod makietę i mam 2 pytania. 1.Jak zrobić beczki oraz skrzynki na amunicje ? / Czy tylko gotowce ? 2. Czy da się zrobić o takie coś ;)? Chodzi mi o tą siatkę. Uploaded with ImageShack.us No i jeszcze 3 3. Piasek który posiadam nie pasuje do tych modeli i ogólnie do krajobrazów pustynnych, tak więc najlepszym wyborem będzie piasek dla szynszyli czy może coś innego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Skrzynki można łatwo zrobić samemu z balsy czy polistyrenu. Beczki jakby się uprzeć też. Ewentualnie możesz zaopatrzyć się w ten zestaw: klik Takie siatki, widziałem kiedyś, ludzie robią z gazy posypanej suchymi liśćmi/przyprawami i później pomalowanej. Musiałbyś poszukać. Z piaskiem Ci nie pomogę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi