neptun1939 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Daj lepsze zdjęcia, bo z tych tródno cokolwiek wywnioskować... Osłona ma być bardziej w tyle. Nie patrz na instrukcję, tylko na zdjęcia zachowanych dział bądź zdjęcia z epoki. Cytuj
Polee Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 Jutro postaram się dać więcej zdjęć. Raz przy dobrym świetle wyjdzie zdjęcie dobre raz nie ciężko to ustawić ;) A teraz właśnie przystępuje do dokończenia figurek i washa armat. Tak więc nie wiem co z tą pak 40 zrobić ? Czy to będzie aż tak razić w oczy ? Cytuj
Polee Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Prace ruszyły tak bardzo że wczoraj spędziłem prawie cały dzień przy modelach. I są już prawie skończone, wysycha lakier matowy. Pozostało jeszcze tylko brudzenie pigmentami. Więc jak wszystko to ukończę postaram się dać zdjęcia na forum. A w między czasie robię już przygotowania pod makietę i mam 2 pytania. 1.Jak zrobić beczki oraz skrzynki na amunicje ? / Czy tylko gotowce ? 2. Czy da się zrobić o takie coś ;)? Chodzi mi o tą siatkę. Uploaded with ImageShack.us No i jeszcze 3 3. Piasek który posiadam nie pasuje do tych modeli i ogólnie do krajobrazów pustynnych, tak więc najlepszym wyborem będzie piasek dla szynszyli czy może coś innego ;) Cytuj
tomek14147 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Skrzynki można łatwo zrobić samemu z balsy czy polistyrenu. Beczki jakby się uprzeć też. Ewentualnie możesz zaopatrzyć się w ten zestaw: klik Takie siatki, widziałem kiedyś, ludzie robią z gazy posypanej suchymi liśćmi/przyprawami i później pomalowanej. Musiałbyś poszukać. Z piaskiem Ci nie pomogę niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi