macio4ever Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Mając nawrót słabości do Gwiezdnych Wojen i chęć zrobienia czegoś na luzie skleiłem sobie TIE Interceptora. Model wybitnie relaksacyjny, do zrobienia w weekend malując lakierami. Jakość bez zastrzeżeń, samoskładalny. Malowany Gunze C, Tamiyowskimi emaliami (wash, detale), całość obleciana matem Super Clear. Wash jest choć znów prześwietliłem fotki, więc jest słabo widoczny. Druga opcja, że go zrobiłem za słabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Super maszyna i pięknie wymalowana. Osobiście bardziej podobają mi się właśnie maszyny ze starych części SW. W nowych wyglądają jak bryki gwiazd Hollywood. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek W. Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Mając nawrót słabości do Gwiezdnych Wojen i chęć zrobienia czegoś na luzie skleiłem sobie TIE Interceptora. No i mam nadzieję, że słabość pozostanie bo oglądanie ładnych modeli, dobrze obfotografowanych to przyjemność . Tak jak naboo starfighter, ten też bardzo mi się podoba i sam model i zdjęcia. Co do washa to według mnie na szarych powierzchniach paneli można go trochę wzmocnić. Teraz rzeczywiście jest go słabo widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macio4ever Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Dzięki za dobre słowo. Słabość do GW raczej mi nie minie. Może w końcu wezmę się za Falcona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Może w końcu wezmę się za Falcona... 1/72? Jeżeli tak, to koniecznie zrób warsztat, słyszałem, że są tam dziwne elementy P.S. X-Wing, jak dla mnie jest jeszcze lepszy w sklejaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_D Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Ja na chwilę obecną jestem w trakcie budowy Falcona w:144 http://www.galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=3134&title=fine_molds_millenium_falcon_1144.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts