macio4ever Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Mając nawrót słabości do Gwiezdnych Wojen i chęć zrobienia czegoś na luzie skleiłem sobie TIE Interceptora. Model wybitnie relaksacyjny, do zrobienia w weekend malując lakierami. Jakość bez zastrzeżeń, samoskładalny. Malowany Gunze C, Tamiyowskimi emaliami (wash, detale), całość obleciana matem Super Clear. Wash jest choć znów prześwietliłem fotki, więc jest słabo widoczny. Druga opcja, że go zrobiłem za słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Super maszyna i pięknie wymalowana. Osobiście bardziej podobają mi się właśnie maszyny ze starych części SW. W nowych wyglądają jak bryki gwiazd Hollywood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Mając nawrót słabości do Gwiezdnych Wojen i chęć zrobienia czegoś na luzie skleiłem sobie TIE Interceptora. No i mam nadzieję, że słabość pozostanie bo oglądanie ładnych modeli, dobrze obfotografowanych to przyjemność . Tak jak naboo starfighter, ten też bardzo mi się podoba i sam model i zdjęcia. Co do washa to według mnie na szarych powierzchniach paneli można go trochę wzmocnić. Teraz rzeczywiście jest go słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Dzięki za dobre słowo. Słabość do GW raczej mi nie minie. Może w końcu wezmę się za Falcona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Może w końcu wezmę się za Falcona... 1/72? Jeżeli tak, to koniecznie zrób warsztat, słyszałem, że są tam dziwne elementy P.S. X-Wing, jak dla mnie jest jeszcze lepszy w sklejaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja na chwilę obecną jestem w trakcie budowy Falcona w:144 http://www.galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=3134&title=fine_molds_millenium_falcon_1144.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi