tees Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. Taka mała zajawka dla wielbiących śmiglowce .Nie sądze by kliedykolwiek te modele dotarły do polski w normalnej sprzedaży ale dobrze wiedzieć że takowe jednak są u naszych wschodnich sąsiadów.. http://www.helikitnews.com/issues/hkn157.htm O jakości się nie wypowiadam bo na fotach widać co to jest. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Tego Mi-8 to widziałem na własne oczy jakieś 10-12 lat temu, jak jeszcze Pelta miała na pięterku tylko modele. Dziś żałuję, że go nie kupiłem, ale kosztował majątek Dziś od dawna już nieprodukowany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Ten Mi-2 to SMERowy klik-klak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Tego Mi-8 ma mój ojciec Szczerze to szału nie ma , zresztą zaraz sobie do niego zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Heh! Prehistoria! Faktycznie Mi-2 na smera wygląda. Zresztą on wcześniej jeszcze funkcjonował w rosyjskim wydaniu, gdzieś u mnie może nawet jeszcze w piwnicy się wala złożony za młodu... wilbrami malowany ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi