jonnym Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 WItam.Kolejny BF ukończony.Tym razem wersja E3 w malowaniu z norwegii 1940r Ludwig Froba JG 77 lotnisko Kristiansand-Kjevik.Model malowany Farbami Pactra RLM 65,02,71.Model przyjemnie sie składa bez zadnych problemów wszystko spasowało- az zabardzo i lini wzdłuz kadłuba nie poprawiłem.Po ostatnim modelu Zvezdy razi mała ilosc czesci w tamiyi i dosyc ubogie wnetrze.Jak juz pisałem w warsztacie model jest pudełkowy z dodatkiem rur QB i MG FF i MG17, pasy edka.Jedyna moja ingerencja to kominek anteny w kadłubie. Jezeli chodzi o zdjecia to dalej rewelacji nie ma ucze sie próbuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Domyślam się że to 1/48? Miły dla oka Messer, gratuluję. Ciekawie wyglądają zacieki. Zabrakło tylko trochę konsekwencji w brudzeniu. Płatowiec wygląda ogólnie na "zmęczony" a np wnęki km-ów czysciutkie, a i na skrzydłach żadnych okopceń od działek czy przy wyrzutnikach łusek... Można to jeszcze uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Tak to 48.Pojawia sie ten sam problem co w mojej poprzedniej wersji F2.Wneki km-ów maja byc czyste i zadnych okopcen zwiazanych z działkami nie bylo a nie ukrywam ze chetnie bym to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Bardzo mi się podoba. Super kamo i brudzing . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzieki.Dzis juz zaczynam Bf 109 G6 hasegawy Wilhelm Schilling JG 54. wiec galeria powinna byc do miesiaca.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Mi też się podoba. Trochę razi w oczy ten zaciek między 3 a krzyżem, ale ogólnie jest bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Zaciek mozna bez problemu zlikwidowac, zrobiłem go na podstawie kilku zdjec orginałów.Chciałem mu dodac w ten sposób realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi