ganjavir Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Prawa strona rufy, łączenie pokładu z burtami. Dostrzegłem szczelinkę bez szpachli czy to jakieś złudzenie? Ogólnie ekstra. Tanio:] Chyba się też pokuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Bardzo Ci się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Tak jak kolega wyżej - wygląda tak ładnie, że chyba się skuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2013 Jakoś dawno umknął mi mój wątek, a widzę że tu parę głosów... aż wstyd po takim czasie Warto by jeszcze jakieś oszklenie "przeciwkurzowe" dołączyć. Tak tak, jak najbardziej. Tylko model czeka jeszcze na jakieś dwie trzy sztuki do wilczego stada. Plan jest aby II, VII i IX stanęły obok siebie w jednej gablotce Jak robiłeś zacieki i rdzawienie? Wyszło moim zdaniem zawodowo A tam, bez przesady, Jakbym zrobił z 10 to można by tak mówić ;). Brudzenie to - wash z farby olejnej. Tzw. biedrona po całym kadłubie po bokach z brązu, czerni i bieli, zacieki rdzawe olejna umbra naturalna, a zacieki w otworów przelewowych, to mieszanka suchej pasteli czarnej i brązowej nakładanej na matową powierzchnię i modelowana oślinionym palcem Prawa strona rufy, łączenie pokładu z burtami. Dostrzegłem szczelinkę bez szpachli czy to jakieś złudzenie? Sokole oko ! na zdjęciach również to zobaczyłem, niestety tak zostanie, w 1:1 na modelu nie widać. Aktualnie na warsztacie rozgrzebana IIczka czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi