GIUSEPPE Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam w mojej pierwszej galerii w tym dziale. Model był odskocznią od pracy przy budowie A-4 w skali 1:48. Jak już pisałem w warsztacie pierwszy raz próbowałem odtworzyć wodę używając różnych technik. Poniosło mnie i dlatego jest zły układ fal . Model sklejało się przyjemnie i szybko (było to aż pięć elementów ). Pomijając nieszczęsne fale z efektu jestem zadowolony. Zapraszam do oglądania i komentowania. A teraz kilka tradycyjnych zdjęć z grosikiem i zapalniczką. Cytuj
Forest Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Ładne pływadełko, choć moim zdaniem, trochę przesadziłeś z pianą Fale nie są takie złe, choć fakt faktem, można by poprawić odkosy na długości kadłuba, za to bardzo mi się podoba dziobowa fala (no, może jest ciut za szeroka :P ) Cytuj
daru65 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Ladnie sie prezentuje,te kipiace biale fale z czego zrobiles? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi