GIUSEPPE Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam w mojej pierwszej galerii w tym dziale. Model był odskocznią od pracy przy budowie A-4 w skali 1:48. Jak już pisałem w warsztacie pierwszy raz próbowałem odtworzyć wodę używając różnych technik. Poniosło mnie i dlatego jest zły układ fal . Model sklejało się przyjemnie i szybko (było to aż pięć elementów ). Pomijając nieszczęsne fale z efektu jestem zadowolony. Zapraszam do oglądania i komentowania. A teraz kilka tradycyjnych zdjęć z grosikiem i zapalniczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Ładne pływadełko, choć moim zdaniem, trochę przesadziłeś z pianą Fale nie są takie złe, choć fakt faktem, można by poprawić odkosy na długości kadłuba, za to bardzo mi się podoba dziobowa fala (no, może jest ciut za szeroka :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Zapalniczki są Ekstra! Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Ladnie sie prezentuje,te kipiace biale fale z czego zrobiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi