analogic Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Model skonczony prawie 2 lata temu. Z jakiegos powodu niewiadomego nie wstawilem go do galerii. Nadrabiam to dzisiaj. W ubieglym roku zajal 3 miejsce na konkursie w Vancouver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Spoznione jak galeria gratki,polonikow nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Ładny łoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Bardzo mi się podoba, wnętrze super wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Bardzo ładny. Można wiedzieć co w nim przerabiałeś ? Ryłeś linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Czołem Zaintrygowałeś mnie tymi zapuszczonymi 'aluminiowo' liniami podziału. Bardzo ciekawie to wygląda. Zalewałeś je klasycznie, czy to grafit ołówka? W ogóle bardzo fajny model. Gratuluję. cheers LimaOscar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rylo1970 Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Witam Bardzo ładny model "łosia",czy można prosić o fotkę komory bobowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Witam Bardzo ładny model "łosia",czy można prosić o fotkę komory bobowej. Witam swiezego forumowicza Zdjecie komory bombowej: Tutaj jest ponad 100 zdjec z budowy. Jesli znajdziesz powod to je sobie przegladnij. http://s367.photobucket.com/albums/oo115/sitec2005/PZL%20%2037%20Los/#!cpZZ8QQtppZZ20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 CzołemZaintrygowałeś mnie tymi zapuszczonymi 'aluminiowo' liniami podziału. Bardzo ciekawie to wygląda. Zalewałeś je klasycznie, czy to grafit ołówka? W ogóle bardzo fajny model. Gratuluję. cheers LimaOscar Uzylem wodnego specyfiku. Jest to rozmieszany pyl/glinka z woda. Po wyschnieciu wytarlem miekkim papierem/chusteczka zwilzajac ja lekko. Na strone tego producenta jest warsztat jak to robic. Pro Modeller Pigmenty rozmieszne z woda dzialaja podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Bardzo mi się podoba, wnętrze super wykonane Dzieki, caly komplet blaszek wszedl w kabine. Ładny łoś. Dzieki Bardzo ładny. Można wiedzieć co w nim przerabiałeś ?Ryłeś linie? Kub Ja z tym modelem prawie rok walczylem. Na tej stronie znajdziesz wszystko co przerabialem a bylo tego wiele. Linie na kadlubie tylko poprawialem. http://s367.photobucket.com/albums/oo115/sitec2005/PZL%20%2037%20Los/#!cpZZ8QQtppZZ20 Spoznione jak galeria gratki,polonikow nigdy za wiele. ...nie bij..... wytlumacz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Ja z tym modelem prawie rok walczylem. Rok czasu powiadasz? Może ja ze swego Łosia zrezygnuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Ja z tym modelem prawie rok walczylem. Rok czasu powiadasz? Może ja ze swego Łosia zrezygnuję? Haha...ale to byly proby i bledy...za kazdym nastepnym razem powinno byc krocej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Analogic, dzięki za odpowiedź. Gdzieś czytałem o tej linii wash'ów ProModeler. Ale czy ten, którym oklajstrowałeś Łosia jest metaliczny, czy tylko na fotkach takim się jawi? pozdrawiam LimaOscar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Analogic, dzięki za odpowiedź. Gdzieś czytałem o tej linii wash'ów ProModeler. Ale czy ten, którym oklajstrowałeś Łosia jest metaliczny, czy tylko na fotkach takim się jawi?pozdrawiam LimaOscar To tak wyglada ale to nie jest metaliczny. Jasniejsze linie takie wrazenie sprawiaja tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Bardzo ładny model . Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rylo1970 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Witam Bardzo ładny model "łosia",czy można prosić o fotkę komory bobowej. Witam swiezego forumowicza Zdjecie komory bombowej: Tutaj jest ponad 100 zdjec z budowy. Jesli znajdziesz powod to je sobie przegladnij. http://s367.photobucket.com/albums/oo115/sitec2005/PZL%20%2037%20Los/#!cpZZ8QQtppZZ20 Dziękuję za odzew ,jeszcze raz gratulacje kawał dobrze wykonanej roboty czy w komorze jest planowane uzbrojenie , nie widziałem jeszcze modelu Łosia z pełną komorą bombową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi