wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Mogę spróbować Poproszę o wymiary i jakieś poglądowe foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Dlugosc 160, szerokosc 110, grubosc calkowita: 30, tam gdzie sa gniazda srub - 10, Sruba: 26. https://goo.gl/photos/ZFdKukLZyWbZppCj7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Dzięki, ale... nie wiem czy to zrobię :( Ale jeszcze pomyślę. Póki fartuchów nie ma... Ale na pewno przyda się to przy następnym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Ale na pewno przyda się to przy następnym projekcie Trumpeter w 1:16? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Jak tylko się ukaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 To ja będę chciał tego bydlaka na żywo zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Zobaczysz zobaczysz Niech się tylko w końcu pokaże w sklepach. Może zrobię z niego Twardego? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Ja sie chyba tez skusze. Wprawdzie postanowilem sobie dac spokoj z modelarstwem ogladajac modele innych uzytkowikow tutaj ale duzej siedem-dwojki sobie nie podaruje, bedzie stal u mnie na biurku i klol w oczy herbaciarzy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi