skala72 Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Wkrótce : Price: 90 USD/70EUR Price: 74 USD/57EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Cena oporowa i mimo iż to jedyne takie modele na rynku to jednak lekka przesada za niespełna kilkanaście cm plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Cena oporowa Wbrew pozorom nie. Na temat ceny nie będę się wypowiadał, tak można wiedzieć o każdym modelu. kilkanaście cm plastiku. Jeżeli już to żywicy z blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 No miałem pisać żywicy, ale coś się chochlik wkradł. Co do ceny, prawie 300zł, za to można kupić inny porządny model i to w większej skali nawet zapewne i w żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Sorry, ale nie będę dalej ciągną tematu cen modeli, bo możesz się poczuć dotknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 skala72 jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Pierwsze fotki SA-22: Wszelkie pytania bardzo proszę kierować na mojego maila. skala72 jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na zamówienie? Na chwilę obecną 14 dni z UC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Widziałem to na stronie sklepu w nowościach, ale po cenie pomyślałem, że to 1:35 i nawet nie zgłębiałem tematu Co do ceny: mam też inne droższe hobby i gdyby Polacy to używali to bym pewnie łyknął a tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 Ja na początku też pomyślałem, że to 35-ka - ilość detali, ale później wielkie ździwko, to jest 72-ka. Co do ceny, nie jest niska, za to marża tak i masa "zabawy", bo to rosyjska firma, ale cholera jest on tego wart. Tu jeszcze dwie fotki KamAZ-5350 PS. Robert żyje i ma się dobrze, prawda Robercie P.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 To muszę jakiegoś sklepowego czata zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Oj przydał by się, przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 To coś z kontaktem nie tak?? Są: mail / gg / skype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Czy w tym Kamazie 5350 z przodu jest odwzorowany napis KAMA3 ? Bo fotki słabiutkie i dojrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Czy w tym Kamazie 5350 z przodu jest odwzorowany napis KAMA3 ?Bo fotki słabiutkie i dojrzeć nie mogę Na odlewie kabiny nie ma. Może jest w PE. Tu masz zdjęcie "golasa" na szybko przypasowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 To coś z kontaktem nie tak??Są: mail / gg / skype Nie udzielałem się modelarsko kilka lat Ale coś czuję w kościach, że łapię na nowo wiatr w żagle Na razie robię głównie zakupy, ale coś już tam sobie małego wydłubałem - teraz trzeba tylko pomalować Natomiast na zawody (poza Wrocławiem gdzie z oczywistych względów mi nie wypada startować) chyba na razie się nie wyrwę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 To coś z kontaktem nie tak??Są: mail / gg / skype Nie udzielałem się modelarsko kilka lat Ale coś czuję w kościach, że łapię na nowo wiatr w żagle Na razie robię głównie zakupy, ale coś już tam sobie małego wydłubałem - teraz trzeba tylko pomalować Natomiast na zawody (poza Wrocławiem gdzie z oczywistych względów mi nie wypada startować) chyba na razie się nie wyrwę :( Ale jak będziesz w Wa-wie, to zapraszam. Moim maleńkim ofisie zawsze kawa, herbata, flaki dla gości, palto też. kilka osób z forum może potwierdzić, a Pani Janeczka nawet będzie chciała "zgwałcić" na jakieś małe co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 To coś z kontaktem nie tak??Są: mail / gg / skype Nie udzielałem się modelarsko kilka lat Ale coś czuję w kościach, że łapię na nowo wiatr w żagle Na razie robię głównie zakupy, ale coś już tam sobie małego wydłubałem - teraz trzeba tylko pomalować Natomiast na zawody (poza Wrocławiem gdzie z oczywistych względów mi nie wypada startować) chyba na razie się nie wyrwę :( Ale jak będziesz w Wa-wie, to zapraszam. Moim maleńkim ofisie zawsze kawa, herbata, flaki dla gości, palto też. kilka osób z forum może potwierdzić, a Pani Janeczka nawet będzie chciała "zgwałcić" na jakieś małe co nie co. Chętnie wpadnę, ale na razie zawiesiłem wszystkie swoje wyjazdy służbowe, gdyż na wigilię będzie drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 No to żeś sobie "model" zafundował pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi