LimaOscar Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Witam Jeden ze starszych modeli. Fairchild C-123J Provider w barwach alaskańskiej Gwardii Narodowej. Zestaw Amodel. W sumie rzeźnia, co tu dużo pisać. Tubka szpachlówki i stępione pilniki . Ale jakoś to chyba wygląda, choć już nawet nie miałem ochoty go brudzić. Zresztą wtedy jeszcze modeli w 144 nie 'ciorałem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Fajny Patrząc na niego przypomina mi się film Air America Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Dzięki . Ano tak, tam latali na nich. Tyle, że na innej wersji. Ale generalnie samolot ten sam. Zresztą Amodel ma również edycję z kalką Air America. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Fajny "szkrabik" , bardzo przypadły mi do gustu Twoje modele w 1/144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi