Radziu83 Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Witam i zamieszczam wreszcie galerię. Link do warsztatu viewtopic.php?f=86&t=34680 Pozdrawiam i miłego oglądania życzę. Dzięki Nexus, pomogło Edytowane 23 Października 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Masz ustawione bardzo wysokie ISO (1600). To ma duży wpływ na jakość fotki (ziarno). Jeśli nie możesz dorzucić dodatkowego oświetlenia, to spróbuj zrobić na dłuższym czasie, ale zmniejszyć ISO. I ustaw sobie przesłonę w okolicach f/8-f/11, będziesz miał większą głębię ostrości. To też będzie wymagało wydłużenia czasu, ale myślę, że warto. Poza tym obiekt Ci nie ucieka, więc śmiało możesz postawić aparat Model wygląda ładnie, więc przyda mu się dobry zestaw zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Chociaz to nie moja bajka musze napisac ze podoba mi sie bardzo.Dobrze zdetalowany super pomalowany,delikatnie ubrudzony.Szczegolnie widza sie dolne powierzchnie,miod.Podgladalem sobie warsztat,fajny, moze kiedys popelnie jakies latadlo.Duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Bardzo dobry model, gratuluję Wygląda bardzo naturalnie, a taki efekt wyważenia uzyskać jest bardzo trudno, na prawdę fajny model. Pozdro Jarek Ed; Oponki do przykurzenia, jak dla mnie, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 No i jest miodzio Jeszcze trochę popracujesz ze światłem i będziesz miał fantastyczne galerie fajnych modeli Ostatnia fotka jest dobrze doświetlona. Resztę też da się wyciągnąć, ale model jest tu najważniejszy i bardzo dobrze się prezentuje. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 No i kto by pomyślał, że w Falubazie takie porządne modele robią... A na poważnie - dający się zauważyć postęp z modelu na model, ładne malowanie - pisałeś w warsztacie, że malowanie z ręki - duże wrażenie, brak pajacowania w brudzeniu, skok jakościowy zasadniczo we wszystkich aspektach. Aha! Dobrze, że podmieniłeś fotki Gratulacje! Tradycyjnie zapytam kogo tam teraz dajesz na warsztat? Pozdrawiam - Mikołaj PS. Macie tam w FZ jakąś większą grupę klejącą? U mnie w FG jakoś wiara się nie ujawnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Dzięki koledzy za zainteresowanie Ostatnia fotka jest dobrze doświetlona. Bo ostatnia to fotka z warsztatu przy naturalnym świetle Tradycyjnie zapytam kogo tam teraz dajesz na warsztat? Się zobaczy ;) jeszcze nie zdecydowałem... PS. Macie tam w FZ jakąś większą grupę klejącą? U mnie w FG jakoś wiara się nie ujawnia... Też mi się jeszcze nikt nie ujawnił Małe uzupełnienie do galerii, tym razem przy naturalnym świetle Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 No i dalej się podoba, dziwne hm ... dziwne? No nie, dobry model się sam wybroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Popatrzyłem na Twoje poprzednie prace i przyznaję, że robisz bardzo duże postępy. Jeszcze trochę i trudno będzie Cię dogonić . Naprawdę fajnie Ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi