Przemo1CK Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Czołem Wczorajszy wynalazek, nadal w odpowiedniej skali, czyli 1:35, lecz tym razem z serii "alternatywnej historii"... model potraktowany raczej ćwiczebnie, a przede wszystkim dla relaksu... Jakby ktoś chciał, mam taki na sprzedaż, oraz kilka innych... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Modelik zacny, zresztą jak wszystkie Twoje prace, które zawsze podziwiam, ale chyba ten krab nie należy do tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Super wymalowany. Najbardziej podobają mi się te żółto-czarne pasy. Świetny efekt przejścia klolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 I niech jeszcze kolega napisze, że takie efekty uzyskał "leciwymi" Pactrami? Bardzo plastyczna praca, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi