Artur D. Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Poszukuje wszelakich materiałów do PBJ1-1J najbardziej zależy mi na wszelakiej dokumentacji do takiej maszyny Wiem, wiem powiecie że to screen z gry, ale taka maszyna istniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Istniała, istniała. Postaram Ci się podrzucić ASAP to co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Wielkie dzięki Interesuje mnie każda maszyna bez dodatkowego radaru i koniecznie w malowaniu trzy kolorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Odnawiam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Artur, mam trochę fotek wyposażenia i uzbrojenia. Wprawdzie 'gunships', ale chyba coś się powtarza? Nawet w morskim malowaniu coś tam jest. Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Też by mnie to interesowało, bo mam 3 Mitchelle w magazynie i nie wiem co z nimi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Lutego 2013 Autor Share Napisano 15 Lutego 2013 Artur, mam trochę fotek wyposażenia i uzbrojenia. Wprawdzie 'gunships', ale chyba coś się powtarza? Nawet w morskim malowaniu coś tam jest. Chcesz? Dziękuje, ale interesuje mnie wyłącznie wersja z przeszklonym nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Jasne. Po prostu pomyślałem, że to co za samym nosem jest już takie samo. Ale jak wiesz, nie potrafię tego ocenić - tych wersji z przeszklonym nosem i różnym uzbrojeniem były jakieś straszne ilości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Bo większosc, czyli wszystkie początkowe powstały w warsztacie na lotnisku metodą prób i błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 Znalazłem sobie takie obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi