Michał96 Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Witam, mam takie otóż pytanie w sprawie niemieckiego Panzer IV. Czy posiada ktoś zdjęcia przedstawiające podniesione osłony na tylnej płycie-tzw.grille-z uwidocznionym przedziałem z wentylatorami silnika. Chodzi o to aby były tam jakieś widoczne kable, przewody, linki, rozmieszczenie wszelakich przyrządów przy wentylatorach. Z góry dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 O ile dobrze pamietam takie zdjęcia są w godło i barwa panzerwaffe ale potwierdze to po powrocie do domu. Ewentualnie coś może być w monografiach z wyd. Militaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Okej dzięki za zaangażowanie, sam jeszcze poszukam jak mówisz w wyd. Militaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Dobra jedno zdjęcie zdemontowanych wentylatorów znalazłem w niemieckich wozach bojowych 1933-1945 wyd. Militaria ale samo zdjęcie dość słabe jakościowo. Jak będę mieć więcej czasu dla siebie to jeszcze coś tam poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Zobacz tu. http://planetarmor.com/forums/showthread.php?t=6358&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Października 2012 Autor Share Napisano 31 Października 2012 Super dzięki Markuz, pomogłeś . W takim razie czekam na zdjęcie od Demoniona, też się na pewno przyda, byłbym wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 w poniedziałek odpale skaner bo trwa u mnie maraton w robocie a kolejny wekend poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Znalazłem dziś na kompie i może się przyda. Jak ja nie lubię nie mieć czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 No a kto lubi? Dzięki bardzo, na pewno mi się przyda ta fotka, najbardziej pomocna. Raz jeszcze dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 jeszcze ci zeskanuję te zdemontowane wentylatory ale mankamentem zdjecia jest duża odległość i są na haku dzwigu bergera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi