Shilka (Robert T.) Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Witam Trafiłem na taką wersję humvee. Czy to nie jest jakiś fotomontaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Może to jakaś wersja dowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Na fotomontaż to mi to nie wygląda. Ale ostatnio widziałem podobny, tylko że biały z szyberdachem jeżdżący po ulicach wawy. Wychylały się z niego blondyneczki z kieliszkami szampana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To Hummer C4ISR więcej do poczytania na odpowiednim portalu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Robert, a masz może link źródłowy tego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To Hummer C4ISRCzyli wersja hollywoodzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To Hummer C4ISRCzyli wersja hollywoodzka? Prawie C4ISR = Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 Hej Zdjęcie pochodzi ze strony armourbook.com - wątek z forum: Что это за машина? - 2 - strona 25. Nie wrzucam bezpośrednio linka bo różnie odnoszą się do tego serwisu programy antywirusowe. Ps. Mam nadzieje ze nie dostane upomnienia od Admina. Nasuwa mi się takie pytanie czy samochód z takim długim nadwoziem w terenie się nie zawiesi i czy będzie mógł poradzić sobie z zakrętami np w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Zdjęcie pochodzi ze strony armourbook.com Dzięki za odpowiedź Nasuwa mi się takie pytanie czy samochód z takim długim nadwoziem w terenie się nie zawiesi i czy będzie mógł poradzić sobie z zakrętami np w lesie? Dwa takie pojazdy były przedmiotem testów, przeprowadzonych w okresie od października 2002 do marca 2003, gdzie sprawdzano ich przydatność w różnych scenariuszach bojowych. Niestety nie udało mi się znaleźć żadnych informacji o wynikach tych testów i "losie" pojazdów po tych testach. Prawdopodobnie nie spotkały się z pozytywnym przyjęciem, co tłumaczyłoby właśnie brak tych informacji. Zaś w rolach C4ISR wykorzystywane są Humvee innych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 No, ale myślę, że ktoś z Humveemaniaków mógłby go popełnić... Prawda Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 No, ale myślę, że ktoś z Humveemaniaków mógłby go popełnić... Prawda Kuba Dziękuję, postoję Może na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 No toż nie mówię, że już dziś czy jutro, ale na emeryturce chętnie pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi