KAMIL90 Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Witam rozpoczynam dzisiaj nowy warsztat a mianowicie Geschützwagen 38 M . Zdęcia zawartości pudełka tutaj http://www.mojehobby.pl/products/Sd.Kfz.138-1-Gesch-tzwagen-38-M-fur-s.IG.33-2.html . Model chcę wykonać z wnętrzem , jesili ma ktoś zdjęcia wnętrza przedziału kierowcy i silnika byłbym wdzięczny . Postęp narazie niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Witam , kolejna aktualizacja.Wnętrze otrzymało kilka elementów które dorobiłem ze zdięć znalezionych w internecie.Postęp narazie niewielki ale zawsze dobre i to created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Ja dużo z tego wnętrza chcesz pokazać w gotowym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Całkiem sprawnie Ci idzie, kamo takie jak na pudełku? (kółeczka? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Ja dużo z tego wnętrza chcesz pokazać w gotowym modelu? Co do wnętrza to postaram się pokazać jak naiwięcej Całkiem sprawnie Ci idzie, kamo takie jak na pudełku? (kółeczka? ) Tak kamo jak na pudełku z kółeczkami , z uożliwością wytartego mocno kamuflażu zimowego , ale to jeszcze daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Share Napisano 21 Listopada 2012 Witam , kolejna aktualizacja. Postęp narazie niewielki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Czego minia taka różowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Fajnie ciekawa relacyjka się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Czego minia taka różowa? Też mi coś ten kolor nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Share Napisano 21 Listopada 2012 Co do koloru mini to w rzeczywistości nie podchodzi pod róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi