fenek Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Witam chciałbym przedstawić mój pierwszy na forum a3 wyprodukowany przeze mnie i pierwszy malowany aerografem model (miałem przez to pewne problemy wynikające z braku doświadczenia) proszę o ocenę modelu. Jest to też moja pierwsza podstawka niestety zamiast trawy elektrostatycznej zastosowałem jakaś posypkę kiedyś to zmienię pozdrawiam wszystkich. created by picasa2html.com Ps żeby uniknąc posądzenia o kradzież intelektualną zaznaczam ze zdjęcia są autorstwa mojej wspaniałej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 nic nie piłem a on jakiś krzywy jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Listopada 2012 Autor Share Napisano 13 Listopada 2012 nic nie piłem a on jakiś krzywy jest?! To niestety prawda po pomalowaniu mial maly wypadek i gąski sie roslecialy wraz z blotnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Nie pisz że miał wypadek napisz że brał udział w ciężkim boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Nie pisz że miał wypadek napisz że brał udział w ciężkim boju Racja uznajmy ze wjechał na minę i go odremontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Modlelik przyjemny dla oka. Tylna płyta na dole - coś jakby szparę widać.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Modlelik przyjemny dla oka. Tylna płyta na dole - coś jakby szparę widać.? Dzięki na zdjęciu faktycznie tak wygląda ale w rzeczywistości tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 na pierwszym zdjęciu to wygląda jak by sie panowie wyszli odlać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Generalnie jest calkiem ok, no moze nie rewelacja, ale cierpi przez te foto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Generalnie jest calkiem ok, no moze nie rewelacja, ale cierpi przez te foto :( Dzięki jak na drugi model to jestem z niego średnio zadowolony a co ze zdjęciami nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi