dumapolski Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Powinno być dobrze, połóż jeszcze kierownicę na podłodze i daj zbliżenie dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 jeżeli na podłodze niewiem jak to nazwać carbon jest drobniejszy a dla ciebie to nie będzie problem to wydaje mi się ze powinno być lepiej. Chociarz w summie to ci się dziwię dlaczego nie dałeś kalkomani, jest na niej wszystko odwzorowane czego nie zrobisz farbkami czy czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Ja dałem ta kalkomanię na kierownicę ale położyła się nieco krzywo i przy próbie wyprostowania jej, rozdarła się. Przy carbonowaniu kierownicy zasugerowałem się tym zdjęciem: http://finemodelcars.com/hi-res/hi_res_store/2012/mclaranmp427/Amalgam%20McLaren%20MP4-27%201-8%20Hamilton%20Web%20%281%29.JPG Wydawało mi się że na tej samej fotce, splot carbonu na kierownicy, jest takiej samej wielkości co np. na wahaczach. Na prawdę w realu, to nie wygląda tak źle, ale to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 No fakt nie widziałem zdjęcia z takiej perspektywy. Jednak to też jest jakiś model a nie auto w realu więc też może być inaczej. Ale wydaje mi sie po namyśle że szkoda czasu, karbonu na poprawę kierownicy ponieważ ten splot wydaje się duży no dużej focie więc tak jak mówisz w realu będzie się ładnie prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 heh podobno w listopadzie ma wyjśc Red Bull RB8 revella 1/24 więc na świetą powinien być :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Ja w 1/24 już nie będę się bawił, pozostanę przy 1/20 i już oszczędzam na to: http://www.hobbyeasy.com/en/data/ozgz8jsmayp2tvugprz9.html a RB6 zamówiłem na gwiazdkę od żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Wiem też bym sklejał modele w większej skali tylko pierwsze Ferrari które dostałem na urodziny było w 1/24 nie pasowało by mi do reszty samochodów które miałem zamiar zakupić więc drugiego merca też kupiłem sobie z Revella. Więc i teraz będzie RB8 w 1/24 a nie RB6 w 1/20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 A po Sido Alclad nie żółknie?? Nie żółknie, delikatnie matowieje, ale naprawdę delikatnie. Może za kilka lat zżółknie - tego nie wiem, ale po roku na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Jakaś cisza nastala w temacie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Nastała cisza, gdyż padł mi aerograf i na razie nie mam kasy by kupić nowy, nie wiem jak długo potrwa przerwa ale jak tylko zakupie nowego aerka, natychmiast wracam z tematem i nawet go rozwinę, gdyż do MP4/27, dołączy, jego starszy, choć mniejszy ( 1/24 ) brat, MP4/25, którego pomagam zbudować mojemu przyjacielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Ech szkoda :(( Ale jeszcze bardziej się cieszę że będzie relacja 2 bolidów F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Gecon mam jeszcze jedno pytanie gdzie kupujesz częsci fototrawione i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Jesli chodzi o blaszki do mojego MP4/27, to kupiłem je na Hobbyeasy i zapłaciłem za nie jakieś 16 funtów, wliczając w to przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz010570 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Na początku marca dostałem Mclarena z Revella. Jak dla na moje umiejętności modelarskie wyszedł ładnie jak narazie nie będę wstawiał zdjęc jednak gdy zakupie sobie RB8 z Revella to obiecuję że będzie relacja :P Pozdrawiam i czekam na relację Mp4-27 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Oj nie prędko pojawię się z moim MP4/27. Mam teraz poważne problemy i najpierw muszę to załatwić. Za jakiś czas na pewno powrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi