Michał96 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Witam, używał ktoś może tego zestawu do modulacji? Nadaje się do malowania aero? I jak to się rozciencza, no i czy w ogóle warto wydawać na to pieniądze. http://www.mojehobby.pl/products/PANZER-GREY-MODULATION-SET.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Ja używałem, dedykowany właśnie do aero bo to farby na bazie Vallejo AIR, nie rozcieńcza się go (przynajmniej ja nie rozcieńczałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 ...Nadaje się do malowania aero? I jak to się rozciencza... a jak zrobic modulacje pędzelkiem . Z tego co dobrze pamietam to są farby Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Listopada 2012 Autor Share Napisano 17 Listopada 2012 No fakt, przejęzyczyłem się . Tak zgadza się, są to farby na bazie Vallejo. Ale możecie coś powiedzieć czy dobrze się nimi maluje, czy można uzyskać taką modulację jak na zdjęciu? Ogólnie czy warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Zestaw dla leniwych, nie wart tyle kasy. Taka modulację można zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Ja bym kupił białą i szarą farbę tamiy i mieszał sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Grzesiek ma rację Michał.Szkoda kasy. Szara plus biały i stopniowe rozcieńczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi