Leszek.Sz. Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Witam, szukałem jakiegoś zestawu do zrobienia Jak-9P w 1/48 i nic nie znalazłem. Nikt nie produkuje tego modelu? A może jest jakaś konwersja do Jakowlewów ICM/Signum? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Bardzo ładnie to wygląda, ale cena nie dla mnie. Pozostaje czekać aż ktoś wypuści Jaka-9P w plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Leszek, można też spróbować pójść ścieżką kolegi ksc, który robi fajne przeróbki na warsztacie. Chętnie bym pokibicował takiemu warsztatowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Poszukam tego warsztatu, u mnie zaawansowane przeróbki kończą się tym że się nigdy nie kończą...Dłubie, dłubie i w końcu robię jakiś normalny zestaw +blaszka i żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Leszku za 48 sie zabrałeś ? Widziałes nowego Jaka 3 ze Zvezdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Leszku za 48 sie zabrałeś ? Widziałeś nowego Jaka 3 ze Zvezdy ? Ano zabrałem się za 1/48, jak-3 widziałem bardzo fajny. Na razie zaopatrzyłem się w Jak-1B, Jak-9 kilka spitfire, p-11. Skalę 1/48 w temacie ''samoloty na których walczyli Polacy'' rozpocząłem od samolotu do którego najczęściej strzelali Polacy. Czyli Bf-109 Eduarda. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=96&t=28067 może to Cie zainspiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=96&t=28067 może to Cie zainspiruje. Dwa Jaki do pocięcia + masa czasu i będzie Jak-9P. Chwilowo nie mam możliwości czasowych żeby zabierać się za takie przeróbki. Ale jakiś kierunek dojścia do celu jest wskazany. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi