skala72 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Wkrótce w sprzedaży pojawi się model Tiger I Ausf. E (early) z Zvezdy w skali 1/35. Jak informuje Zvezda są to kompletnie nowe wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 O w mordeczkę,szkoda że nigdzie nie mogę znależć in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 A po co w tym przypadku in-box, jak masz zdjęcia sklejonego modelu gdzie widać idealnie detale i części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Gąsienice trochę słabo wyglądają oby były z lepszego materiał niż w t-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Gąsienice trochę słabo wyglądają Dokładnie, ze zdjęcia straszne gumisie, ale można łyknąć inne i będzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Jak będzie już dostępny to prosił bym o jakiś cynk z chęcia go kupie ale zanim u mnie w modelarskim będzie to sie zestarzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Jeśli go kupię, to gąski też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 A to nie jest model Italeri? Tylko dorzucono gąski gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 A to nie jest model Italeri? Tylko dorzucono gąski gumowe. Strzała, a powiedz mi Robert co ja napisałem na samej górze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Jeśli będzie tak dobry jak T-90 to będzie naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 tymczasem DML wznowił swojegohttp://www.dragon-models.com/d-m-item.asp?pid=CHC9142 jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 A to nie jest model Italeri? Tylko dorzucono gąski gumowe. Strzała, a powiedz mi Robert co ja napisałem na samej górze?? Sorki - strzeliłem gafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 A to nie jest model Italeri? Tylko dorzucono gąski gumowe. Strzała, a powiedz mi Robert co ja napisałem na samej górze?? Sorki - strzeliłem gafę. Daj spokój, ja strzelam lepsze gafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 A to nie jest model Italeri? Tylko dorzucono gąski gumowe. Strzała, a powiedz mi Robert co ja napisałem na samej górze?? sęk w tym że nic nie napisałeś wieża wygląda na symetryczną (może to wina zdjęć) więc chyba ten sam badziew co italka ale jak zobaczę wypraski może zmienię zdanie, póki co czekam na cenę Dragona no i in-box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 To może będziesz tym pierwszym czekającym, co pokaże In-Box. Bo jak na razie, to wszyscy czekający na in-boxy, sami nic nie prezentują (wqr.. mnie to). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 wieża wygląda na symetryczną (może to wina zdjęć) więc chyba ten sam badziew co italka ale jak zobaczę wypraski może zmienię zdanie, póki co czekam na cenę Dragona no i in-box Wieża asymetryczna, widać to doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 To może będziesz tym pierwszym czekającym, co pokaże In-Box. Bo jak na razie, to wszyscy czekający na in-boxy, sami nic nie prezentują (wqr.. mnie to). luzik kolego jak znajdę gdziekolwiek in-boxa będziesz pierwszy na liście który go zobaczy Seb- z tej fotki można wyciągnąc taki wniosek ale byłbym ostrożny, zresztą zaznaczyłem to wyraźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 Już jest, wkrótce in-box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Jest dobrze, myślę, że tym modelem Zvezda wyprze całkowicie z rynku wczesnego Tygrysa Tamiyi. Mam tylko małe zastrzeżenia do: - odlane przewody lamp, - rury od filtrów Feifel odlane razem z mocowaniami, - jamy skurczowe ?, - nie podoba mi się montaż wahaczy, Na szczęście jest więcej plusów i na bank co najmniej 2 sztuki kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 noo, dosyć fajny jest, kilka elementów nieciekawych ale poza tym to sporo cześci ma fajny detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marojaro Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Mam pytanie do ekspertów ,,tygrysich", czy da się ten zestaw przerobić na wersję afrykańską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Mam pytanie do ekspertów ,,tygrysich", czy da się ten zestaw przerobić na wersję afrykańską ? Tak, ale z 504 batalionu czołgów ciężkich, np. na słynnego Tygrysa 131, który znajduje się w muzeum w Bovington. Oprócz kalkomanii, model nie wymaga przeróbek. Model dostępny już na Allegro, ja muszę poczekać na E-baya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Tu też już dostępny. http://www.mojehobby.pl/products/Tiger-I-Ausf.-E-Early-Kursk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Tak przy okazji to ciekawe zamieszanie wynikło w sprawie zestawu Dragona, który ma się ukazać w styczniu w serii Orange Box. Warto poczytać dyskusje jakie toczą się na zagranicznych forach. Odnośnie nowości Zvezdy to z pewnością zestaw wart zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Jedno wiem, zapowiedź wczesnego Tygrysa prze DML-a pojawiła się w 2006 roku ! Co do Zvezdy, to zauważam coraz więcej irytujących rzeczy, ale o tym wkrótce. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi