Cypis Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Późne rolki gąsienicowe IS-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 rendery systemu TOR M2 w 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 14:07 Share Napisano Sobota o 14:07 lufy do IS-2 zaczyna robić firma kWk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 14:58 Share Napisano Sobota o 14:58 48 minut temu, Cypis napisał: lufy do IS-2 zaczyna robić firma kWk Cypisku drogi, czy chcesz zacząć Nowy Rok od buzi wciśniętej w tort bezowy polany zmiksowanymi truskawkami ? Ja się ciesze z tych Twoich nowinek tylko mnie cholercia bierze, że na razie tego w Rosji nie kupię . Wszystkiego modelarskiego na 2026 życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 15:03 Share Napisano Sobota o 15:03 4 minuty temu, Paweł Czarnocki napisał: Cypisku drogi, czy chcesz zacząć Nowy Rok od buzi wciśniętej w tort bezowy polany zmiksowanymi truskawkami ? Ja się ciesze z tych Twoich nowinek tylko mnie cholercia bierze, że na razie tego w Rosji nie kupię . Wszystkiego modelarskiego na 2026 życzę ! no niestety wypada szukać tylko na jebeyach i takich tam podobnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 15:49 Share Napisano Sobota o 15:49 43 minuty temu, Cypis napisał: no niestety wypada szukać tylko na jebeyach i takich tam podobnych A tak poważnie Cypisku to mam kilka luf D25T 122mm różnych producentów i się coś dopasuje bez kłopotu. A tylko patrzeć jak Edek albo E.T. zrobią do niego jakieś "trawionki". Chociaż te kupione na Ali dedykowane do Tamiyi idealnie pasują do Zwezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi