wojtek1984jedlicze Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Model firmy Trumpeter w skali 1/35 przedstawiający cięzarówkę M1083. Wykonuję "prosto z pudełka" Jest sklejony w 95% obecnie jestem na etapie robienia WASHA kolejny etap jaki planuję to "okurzenie pojazdu" i proszę tutaj o POMOC, porady i zdjecia lub linki do artykułów, relacji inncyh jak tego dokonać. Pozostało mi jeszcze wykonanie lusterek (POMOC) i wymalowanie świateł. Mam nadzieje, zę pomozecie mi ukończyć mój model. Wciąz uczę się technik modelarskich i bedę wdzięczny za każdą pomoc. Obecny etap: Jak zmienić wielkość zdjęć uploadowanych z photobucket tutaj? nie widzę takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 Dziękuję wszystkim za porady tak sobie poradziłem: Zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Dodatkowo planuję wykonanie parę figurek do modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Nie widziałem jeszcze M1083 w budowie, więc gratuluję bycia pierwszym Efektowny model, zdjęcia dużo gorsze Coś się chyba stało bocznym szybkom, za bardzo zakurzone (bo to raczej nie jest wina fotek?). Fajnie zakurzony, ale coś mi ten kurz nie gra z kolorem brudu na oponach (na nich jest jakby za bardzo żółty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Wygląda bardzo fajnie, ale ja bym nie brudził aż tak koła zapasowego. Z tego co pamiętam, raczej zapasy były czyste, a gdy zaszła potrzeba zmiany, było to "chwilowe". Myślę, że Jankesi robią tak samo. Jeśli możesz to usuń nadmiar brudzingu z koła zapasowego i chyba klamki były czarne. To tyle ode mnie. BUDYŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Dzisiaj mam dla Was zdjęcia już gotowego produktu, Trumpeter, M1083 w skali 1/35 Mata, krzewy i drzewko jest również mojego pomysłu (dla chetnych dostęne na serwisie aukcyjnym:) Jestem na etapie malowania figurek i tutaj licze na Waszą pomoc. Jakiego koloru użyć farbki dla zołnierzy amerykańskich w Iraku? preferuję farby Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Pomysł na dioramę nadal jest w trakcie planowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Życzę powodzenia i twórczości według własnego pomysłu będzie wierzę że przedstawisz model w fajnej scence scenerii.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi