czak45 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Dioramka z tego warsztatu została uzupełniona o model Dragona i dwie figurki Zvezdy. Żołnierz w pojeździe to kombinacja Preisera i Zvezdy. W sdkfz 221zrobiłem coś w rodzaju ruchomego zawieszenia. Junkers z tej galerii. Sklejony z ciekawości. Fotomontaż: Reszta: Zoom ze zdjęć: Sam samochód: Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Pierwsze zdjęcie jest the best. Widać że prezentacja modelu po obróbce w photoshopie dużo daje. Sam model, figurki jak i podstawka ładnie wykonane. Brawo za kolejny udany projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo ładna scenka. Jedyne czego mógłbym się przyczepić to reflektory bo mogłeś przecież bez problemu zapuścić jakimś metalikiem A dla odmiany to co robi na mnie największe uznanie - oczy. Jak ty je robisz w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Zapuszczone metalikiem nie wyglądają najlepiej, może następnym razem popracuje nad czymś pośrednim między metalikiem, a czarnym washem. A jeśli chodzi o oczy to wychodzi różnie, czasem lepiej czasem gorzej. Np. ten w samochodzie ma je trochę za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Ale ten z na ziemi z km ma świetne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Według mnie to teren jest mega! To jakiś gotowiec czy samemu tak zrobiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Cloner podstawka wyszła mi za drugim podejściem. Na górze jest link do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Świetne. Przez chwilę można pomyśleć , że to 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 oczy figurek pierwsza klasa, model i diorama pod niego też, szczególnie wziąwszy skalę pod rozwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Mogłbyś napisać jakimi farbkami malujesz twarze figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi