Mirek66 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Kurde zaraz skończysz a ja jeszcze z kadłubem walczę ładnie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Kurde zaraz skończysz a ja jeszcze z kadłubem walczę ładnie się prezentuje . Nie no, jeszcze dużo roboty przede mną,ale faktycznie z Tamką pracuje się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Dawno nie zaglądałem a tu taki rodzynek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 puk puk... halo bydzie coś w tym roku? - czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 puk puk...halo bydzie coś w tym roku? - czekamy z niecierpliwością Spokojnie, spokojnie, prace nieco zwolniły, trudno się klei bez kleju...no i jeszcze czasu mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Oglądam i podziwiam . Moj na razie wrócił do pudła , ale w tym tygodniu ruszam z nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Ostatnie zdjęcia przed malunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Ladnie się prezentuje . Ale... chyba została dziura z przodu / łączenie wanny z kadłubem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 To jest "zaszpachlowane" cyjanoakrylem, w rzeczywistości dziury nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Ładniusi czekam na malunki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Ładniusi czekam na malunki . Chyba nie za bardzo, psiknąłem chaosa i wyszły 4 takie babole, że bania mała. Jeszcze dużo roboty przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2013 Podbijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 A to tylko wieże pomalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2013 Hehe, jeszcze jedno kółko, ale tam nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Trzy fotki na dziś, żeby pokazać, że robota idzie do przodu. Oczywiście jestem świadomy ich dramatycznej jakości i solennie obiecuję, że w galerii będzie już coś widać Model jest po kończącym macie. Do zrobienia pozostało pomalować drobiazgi i wysypać wiaderko pigmentów na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Ale bydle!! Czekam na galeryje, skoro tam mają być lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Tak jak Marcin czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Tak spaprać model... fatalnymi zdjęciami. Mam nadzieję, że następne będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi