hadzi Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Pol roku w poczekalni, ale wreszcie koniec. Model bardzo przyjemny. Podwozie z zestawu jest zgodne z rysunkami z ksiazki Glassa "Polskie konstrukcje lotnicze" tom 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Naprawdę ładna konstrukcja to była, szczególnie to widać po modelu z nowego opracowania i w ładnym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Miła niespodzianka na Święta. Widać, że jest to dobrze opracowany model. Jednolite "srebrne" malowanie wymusza dużą staranność także co do detali i tu kilka drobiazgów można było dopieścić. Ale ogólnie model mi się podoba, krótko użytkowany prototyp zwalnia z dylematów typu "jak mocno brudzić". Z warsztatu wynika, że pracujesz nad jeszcze jednym P.50 - spróbuj pociągnąć kilka ścieżek nitów i staranniej zrobić ramki oszklenia np z kalkomanii. Gratuluję ładnego modelu (tym bardziej że mimo teoretycznej popularności to w zasadzie biały jastrząb (oj, kruk) na forach... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Bardzo ładny model, szczególnie podoba mi się malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2012 Dzieki Panowie. Wiem jakie sa braki, moglem cos wiecej zrobic z malowaniem, ale zrezygnowalem z tego bo: Zona i 2x 4.5latki nie daja mi wiecej jak 30 minut spokoju a do skonczenie kilka porzuconych modeli. 2 Jastrzab jest na tym samym etapie i wykonaniu pomijajac zamknieta kabine, wiec nie mialo sensu go pokazywac tutaj - bo brakuje mu jeszcze lopat smigla, ja dobralem i naprawilem z test shota jedynie 3 lopaty, pozostale 3 sie nie nadawaly do naprawy. No ja tego nie umialem zrobic wiec odpuscilem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 No to Pan Ciupek znowu sie postaral Brawo Moze przy tym drugim sprobujesz troche napuscic linie podzialu ? Nie bedzie tak "sterylnie". Wiem - prototyp, ale jakos to wtedy wyglada bardziej plastycznie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi