cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Ciekawy - gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Podoba mi się fajnie sfatygowany jedynie co bym zmienił to kolor rami podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Scenka wygląda bardzo fajnie. Tak jak napisał fenek trochę się za bardzo zlewa z ramką podstawki. Poza tym wyszło naprawdę bardzo zgrabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Fajne przedstawienie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Model bardzo fajny jednak zmieniłbym podstawkę Te kamyki nie za bardzo chyba pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Model bardzo fajny jednak zmieniłbym podstawkę Te kamyki nie za bardzo chyba pasują... Zgodzę się tu z Kolegą. Ja jako kierowca nie wybrałbym takiej drogi. Tilly nie miał chyba takich możliwości jezdnych by przebijać się przez takie kamienie. To jednak samochód wsparcia. Co do samego modelu to mi się podoba. Obicia, brudzenie są naprawdę git. Fajnie zrobiony efekt zróżnicowania kolorów na atrapie chłodnicy i wylotach powietrza. To co mi się nie podoba to reflektory (w tej skali z pomocą dremela, koralików i still water można zrobić fajne reflektory), świecący się mundur kierowcy i czyste koło zapasowe (trochę się jednak powinno zakurzyć). Podsumowując bardzo fajna praca (sam teraz mam takiego na warsztacie, wiec fajnie zobaczyć już poskładany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Sam wozik uroczy ładnie go chrupie ruda panna . Ale tak jak napisali koledzy te kamulce są deczko za duże . Po drugie po kiego grzyba ma otwarta maskę ? Kierowca nie lubi iść na łatwiznę i woli jechać nic nie widząc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi