MrDyzio Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Ostatnio porządkując składzik wygrzebałem sporych rozmiarów pudło z radarem zestawu rakietowego S-300 PMU. Model produkcji białoruskiej firmy PST, zawiera 197 części i po złożeniu mierzy 20,46 cm. Plastik typowy dla PST, średniej jakości. Oszklenie przejrzyste. W zestawie są 2 rodzaje opon - gumowe i plastikowe (2 połówki każda). Pudło: Instrukcja Elementy pojazdu: Elementy stacji radarowej: Gumowe opony: Szyby: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 PST nie ma kompleksów jeżeli chodzi o rozmiary pudełek . W pudełku z S-125 mieszczą mi się jeszcze trzy czy cztery inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 PST nie ma kompleksów jeżeli chodzi o rozmiary pudełek . W pudełku z S-125 mieszczą mi się jeszcze trzy czy cztery inne modele. To prawda Ale nie tylko oni tak robią... Według nich większe pudło usprawiedliwia wyższą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Oj tak, niektóre firmy walą takie pudła dla modeli w 1/72, jak by tam był model w skali 1/24 z blachami i żywicą. A w środku "tankietka". Chodzi jednak o wyeksponowanie modelu w sklepie na półce, jak by nie było internetu w którym jest wszystko do oblukamia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Widziałem model na własne oczy (z tym, że wyrzutnię rakiet), więc jak pojawi się relacja, na pewno będę się przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 Widziałem model na własne oczy (z tym, że wyrzutnię rakiet), więc jak pojawi się relacja, na pewno będę się przyglądał. Wyrzutnię też mam zachomikowaną Relacja pewnie się pojawiła w którymś momencie, ale póki co inne modele mają priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 W sumie to radar też zdaje się widziałem. No nic, zobaczę, jak się to skleja, jeśli będzie relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi