jakub476 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 (edited) Mazda RX-7 1:24 Tamiya - Lakier Midnight Purple z Nissana - Nowe felgi BBS LM (Aoshima) - Intercooler (Negrahobby, Handmade) - Japońska rejestracja (Grześ, Top Studio) - Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade) - Fotele Kubełkowe (Negra Hobby) - Catback (Handmade) - Końcowy tłumik Apex'i N1 (Fujimi) - Urealistycznione podwozie i wahacze - Kierownica (Fujimi) - Hamulce (Fujimi, Tamiya) - Obniżenie - Soshinoya za tylną szybą (Grzes) - Filtr oleju (Sakatsu) - Rozpórka (Kentoys, Tuner Model Manufactory, Handmade) - Urealistyczniony przedni pas (Handmade, Tuner Model Manufactory) - Poprawione serwo i ABS (Handmade) - Lusterka F1 (MesserDesign, Handmade) - Turbina (Hellboy) - Orurowanie (Handmade, 3M, Ka Models) - Okablowanie (Handmade) Edited July 16, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Zawsze jak widzę twoją galerię to zastanawiam się czym mnie zaskoczysz i jeszcze się nie zawiodłem. Piękny model, Perfekcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilex5 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Nie wiem co napisać bo to że jest super to za mało, no pierwsza klasa, rewelacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 No wygląda ładnie. Chyba tylko opony źle założyłeś. Wyglądają na asymetryczne, ta choinka powinna być po zewnętrznej stronie. Więc prawa strona do poprawy. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ten graficzny zabieg z przezroczystą maską wyszedł rewelacyjnie, przeglądając galerię szukałem przezroczystej maski. Ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted June 10, 2017 Author Share Posted June 10, 2017 (edited) Zdecydowałem się w tym roku odświeżyć ten model. Zmieniłem felgi i opony, odmalowałem hamulce, uszczelki, dokładkę. Poprawiłem wydech i przemalowałem jedną osłonę w podwoziu zgodnie z 1:1. Edited July 16, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Hosting zdjęć zmienić czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Oho, no to czeka mnie maaasa pracy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Oho, no to czeka mnie maaasa pracy... Pociesz się, że nie tylko Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts