jakub476 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Mazda RX-7 1:24 Tamiya - Lakier Midnight Purple z Nissana - Nowe felgi BBS LM (Aoshima) - Intercooler (Negrahobby, Handmade) - Japońska rejestracja (Grześ, Top Studio) - Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade) - Fotele Kubełkowe (Negra Hobby) - Catback (Handmade) - Końcowy tłumik Apex'i N1 (Fujimi) - Urealistycznione podwozie i wahacze - Kierownica (Fujimi) - Hamulce (Fujimi, Tamiya) - Obniżenie - Soshinoya za tylną szybą (Grzes) - Filtr oleju (Sakatsu) - Rozpórka (Kentoys, Tuner Model Manufactory, Handmade) - Urealistyczniony przedni pas (Handmade, Tuner Model Manufactory) - Poprawione serwo i ABS (Handmade) - Lusterka F1 (MesserDesign, Handmade) - Turbina (Hellboy) - Orurowanie (Handmade, 3M, Ka Models) - Okablowanie (Handmade) Edytowane 16 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Zawsze jak widzę twoją galerię to zastanawiam się czym mnie zaskoczysz i jeszcze się nie zawiodłem. Piękny model, Perfekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Nie wiem co napisać bo to że jest super to za mało, no pierwsza klasa, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 No wygląda ładnie. Chyba tylko opony źle założyłeś. Wyglądają na asymetryczne, ta choinka powinna być po zewnętrznej stronie. Więc prawa strona do poprawy. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ten graficzny zabieg z przezroczystą maską wyszedł rewelacyjnie, przeglądając galerię szukałem przezroczystej maski. Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Zdecydowałem się w tym roku odświeżyć ten model. Zmieniłem felgi i opony, odmalowałem hamulce, uszczelki, dokładkę. Poprawiłem wydech i przemalowałem jedną osłonę w podwoziu zgodnie z 1:1. Edytowane 16 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Hosting zdjęć zmienić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Oho, no to czeka mnie maaasa pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Oho, no to czeka mnie maaasa pracy... Pociesz się, że nie tylko Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi