dzidas71 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Mam pytanko - jaki zestaw w skali 1:72 jest najlepszy ? Wiem ,że są Revell-e , są też mniej dostępne Hasegawy i Tamiy-ę. Który będzie najbardziej "przyjazny" w sklejaniu i najdokładniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Italeri, Hasegawa, Revell, Tamiya... to (przynajmniej jeśli chodzi o wersję C) te same wypraski. Alternatywą jest Heller. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Faktycznie , jak przyjrzeć się doładniej ,to Tamiya to to samo co np Revell. A jak z tym Hellerem , częsci pasują do siebie ? No i jak z dokładnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silmeor Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o Hellera to dawno, dawno temu (ze 20 lat) sklejałem ten model. Spasowanie było niezłe, co do dokładności to nie wiem bo wtedy nie bardzo zwracałem na to uwagę. Ale kabina była chyba raczej uboga, a i wnęki podwozia bez jakichś większych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi