DarkWing Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Do budowy modelu były użyte tylko te elementy, które znajdowały się w pudełku. Malowanie takie jak przewidział producent z niewielką ilością zmian - ulepszeniami. Galerię zrobiłem na dwóch tłach, dwukolorowym oraz czarnym. Pierwsze tło wg mnie ożywia obraz, a kilka ostatnich zdjęć ma specjalne oświetlenie od tyłu modelu. Ogniskując światło poza modelem w prawym górnym rogu chciałem uzyskać efekt kojarzący się ze... słońcem jako symbolem Japonii.... Hm... jakkolwiek to brzmi, ładnie wyszło :P. Zdjęcia zrobione na drugim - czarnym - tle są troszkę stonowane, przez co model odgrywa na zdjęciu większą rolę i bardziej się wyróżnia. Zresztą... oceńcie proszę sami... zdjęcia z japońskim klimatem... Druga, krótka seria - zdjęcia na których model dominuje - ciemne, jednolite tło sprawia, że model jest bardziej "kolorowy". Proszę o opinie i krytykę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus05 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Proszę o opinie i krytyke? W pierwszej chwili pomyślałem że widzę zdjęcia z katalogu reklamowego Hondy, potem następne i następne i zobaczyłem że to model. Wiesz, co mam na myśli. :-)) Udzielasz korepetycji z fotografii ?? Mirek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Wszystko źle, kompletnie olałeś detale, kalki tragiczne, model w twoim wykonaniu przypomina zabawkę i to z dolnej półki cenowej. Zdjęcia fatalne - poruszone, z dużym ziarnem, robione komórką. Widać, że robiony na szybko. Ot, rzetelna krytyka. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Prosimy o zdjęcia modelu, a nie oryginału! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nihildefoe Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Bardzo przekonująca wizja. Świetne wykonanie, piękne zdjęcia, fajny motor. Gratuluje pracy i fotki Admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWing Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Dziękuję za wszystkie komentarze.... Przy okazji, dzięki Gred, nawet nie zauważyłem, że Admin wybrał moją fotkę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts