DarkWing Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Do budowy modelu były użyte tylko te elementy, które znajdowały się w pudełku. Malowanie takie jak przewidział producent z niewielką ilością zmian - ulepszeniami. Galerię zrobiłem na dwóch tłach, dwukolorowym oraz czarnym. Pierwsze tło wg mnie ożywia obraz, a kilka ostatnich zdjęć ma specjalne oświetlenie od tyłu modelu. Ogniskując światło poza modelem w prawym górnym rogu chciałem uzyskać efekt kojarzący się ze... słońcem jako symbolem Japonii.... Hm... jakkolwiek to brzmi, ładnie wyszło :P. Zdjęcia zrobione na drugim - czarnym - tle są troszkę stonowane, przez co model odgrywa na zdjęciu większą rolę i bardziej się wyróżnia. Zresztą... oceńcie proszę sami... zdjęcia z japońskim klimatem... Druga, krótka seria - zdjęcia na których model dominuje - ciemne, jednolite tło sprawia, że model jest bardziej "kolorowy". Proszę o opinie i krytykę Cytuj
Marcus05 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Proszę o opinie i krytyke? W pierwszej chwili pomyślałem że widzę zdjęcia z katalogu reklamowego Hondy, potem następne i następne i zobaczyłem że to model. Wiesz, co mam na myśli. :-)) Udzielasz korepetycji z fotografii ?? Mirek Cytuj
Rabbit666 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Wszystko źle, kompletnie olałeś detale, kalki tragiczne, model w twoim wykonaniu przypomina zabawkę i to z dolnej półki cenowej. Zdjęcia fatalne - poruszone, z dużym ziarnem, robione komórką. Widać, że robiony na szybko. Ot, rzetelna krytyka. Pozdrawiam Cytuj
POLAKKK Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Prosimy o zdjęcia modelu, a nie oryginału! Cytuj
Gerd Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Bardzo przekonująca wizja. Świetne wykonanie, piękne zdjęcia, fajny motor. Gratuluje pracy i fotki Admina Cytuj
DarkWing Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 Dziękuję za wszystkie komentarze.... Przy okazji, dzięki Gred, nawet nie zauważyłem, że Admin wybrał moją fotkę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi