DarkWing Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Do budowy modelu były użyte tylko te elementy, które znajdowały się w pudełku. Malowanie takie jak przewidział producent z niewielką ilością zmian - ulepszeniami. Galerię zrobiłem na dwóch tłach, dwukolorowym oraz czarnym. Pierwsze tło wg mnie ożywia obraz, a kilka ostatnich zdjęć ma specjalne oświetlenie od tyłu modelu. Ogniskując światło poza modelem w prawym górnym rogu chciałem uzyskać efekt kojarzący się ze... słońcem jako symbolem Japonii.... Hm... jakkolwiek to brzmi, ładnie wyszło :P. Zdjęcia zrobione na drugim - czarnym - tle są troszkę stonowane, przez co model odgrywa na zdjęciu większą rolę i bardziej się wyróżnia. Zresztą... oceńcie proszę sami... zdjęcia z japońskim klimatem... Druga, krótka seria - zdjęcia na których model dominuje - ciemne, jednolite tło sprawia, że model jest bardziej "kolorowy". Proszę o opinie i krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Proszę o opinie i krytyke? W pierwszej chwili pomyślałem że widzę zdjęcia z katalogu reklamowego Hondy, potem następne i następne i zobaczyłem że to model. Wiesz, co mam na myśli. :-)) Udzielasz korepetycji z fotografii ?? Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Wszystko źle, kompletnie olałeś detale, kalki tragiczne, model w twoim wykonaniu przypomina zabawkę i to z dolnej półki cenowej. Zdjęcia fatalne - poruszone, z dużym ziarnem, robione komórką. Widać, że robiony na szybko. Ot, rzetelna krytyka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Prosimy o zdjęcia modelu, a nie oryginału! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihildefoe Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Bardzo przekonująca wizja. Świetne wykonanie, piękne zdjęcia, fajny motor. Gratuluje pracy i fotki Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Dziękuję za wszystkie komentarze.... Przy okazji, dzięki Gred, nawet nie zauważyłem, że Admin wybrał moją fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi