sushi79 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Kolejny model z rodziny Sport Car Series.. w inny oświetleniu... teraz nie pozostaje mi nic jak pochylić głowy i przyjąć ostra krytykę ...pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Jak dla mnie bomba Jedyne co wypatrzylem to troche zbyt slabo (jak dla mnie) zaakcentowane linie podzialu. Lubie tez jak samochod ma tablice rejestracyjne zamiast nazw na blachach, ale to kwestia gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woit Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ladnie, a mozna prosic o zdjecia z pozamykanymi drzwiami? Taka piekna sylwetka aż się prosi o to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Witaj, mam pytanie, czy w ogóle go polerowałeś? Tak fajnie zrobiony model aż się prosi o polerkę. To jest chyba jedyny aspekt, którego się czepne Również przyłączam się do prośby o zdjęcia z zamkniętymi drzwiami. Model mi się bardzo podoba. Na początku miałem pewne obiekcje, co do doboru kolorów, ale widzę, że w twoich wykonaniu wyszło bardzo dobrze. P.S. Przebywając na wakacjach w Pucku miałem okazję ujrzeć, a przede wszystkim usłyszeć to auto - idę grać w totka Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Panowie jutro postaram się wstawic zdjęcia z zamkniętymi drzwiami (bo chyba nie dowierzacie ze się zamykają) zdjecia były robione w bardzo hu...... świetle jak trafie na pogodę to zrobię sesje na dworze (u mnie wciąż leje deszcz jak to w Szkocji) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woit Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Nie, nie, nie To nie tak. Wnetrze już widzimy a teraz chcemy podziwiac cala piekna sylwetke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 O to te obiecane zdjęcia.....z drzwiami zamkniętymi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Extra. A z otwartymi drzwiami wygląda jakby za chwilę miał odlecieć. Pysznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts