sushi79 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Kolejny model z rodziny Sport Car Series.. w inny oświetleniu... teraz nie pozostaje mi nic jak pochylić głowy i przyjąć ostra krytykę ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Jak dla mnie bomba Jedyne co wypatrzylem to troche zbyt slabo (jak dla mnie) zaakcentowane linie podzialu. Lubie tez jak samochod ma tablice rejestracyjne zamiast nazw na blachach, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Ladnie, a mozna prosic o zdjecia z pozamykanymi drzwiami? Taka piekna sylwetka aż się prosi o to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Witaj, mam pytanie, czy w ogóle go polerowałeś? Tak fajnie zrobiony model aż się prosi o polerkę. To jest chyba jedyny aspekt, którego się czepne Również przyłączam się do prośby o zdjęcia z zamkniętymi drzwiami. Model mi się bardzo podoba. Na początku miałem pewne obiekcje, co do doboru kolorów, ale widzę, że w twoich wykonaniu wyszło bardzo dobrze. P.S. Przebywając na wakacjach w Pucku miałem okazję ujrzeć, a przede wszystkim usłyszeć to auto - idę grać w totka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Share Napisano 8 Lutego 2013 Panowie jutro postaram się wstawic zdjęcia z zamkniętymi drzwiami (bo chyba nie dowierzacie ze się zamykają) zdjecia były robione w bardzo hu...... świetle jak trafie na pogodę to zrobię sesje na dworze (u mnie wciąż leje deszcz jak to w Szkocji) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Nie, nie, nie To nie tak. Wnetrze już widzimy a teraz chcemy podziwiac cala piekna sylwetke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Share Napisano 11 Lutego 2013 O to te obiecane zdjęcia.....z drzwiami zamkniętymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Extra. A z otwartymi drzwiami wygląda jakby za chwilę miał odlecieć. Pysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi